Voor mijn werken gebruik ik degelijke en kwalitatief goede materialen. Hier investeer ik in, want ik vind het belangrijk dat mijn werken lang mooi blijven. 
Zo kies ik voor mijn schilderijen bijvoorbeeld voor doeken met lange vezels, zodat ze lang goed op spanning blijven. Ook de verf die ik gebruik behoudt zijn kleurenpracht.  Ik kan uren struinen, op zoek naar de juiste materialen voor mijn kunstwerken. Ook dát hoort bij mijn werk en dat vind ik heerlijk.

Ik maak veel vrij werk, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in opdracht te werken. Zo kan een schilderij, speciaal voor jou, in bepaalde kleuren gemaakt worden of misschien zoek je een blikvanger bij de entree van jouw bedrijf. Er is heel veel mogelijk onder andere wat betreft het materiaal gebruik. Hierover voeren we vooraf een degelijk overleg zodat ik jouw wensen goed in kaart heb om precies dát te kunnen creëren wat jij voor ogen hebt. Of misschien komen we samen zelfs wel tot betere inzichten.

Het kunstwerk maak ik in mijn atelier en soms is het nodig om het kunstwerk, na de voorbereiding in mijn atelier, op locatie verder vorm te geven. Dit nemen we allemaal mee in het overleg, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook is het mogelijk om meerdere kunstwerken in een bepaalde stijl te creëren. Dit is bijvoorbeeld interessant voor hotels.
 
In principe is alles mogelijk.
En mocht dit niet het geval zijn,  dan valt er wel een mouw aan te passen om toch tot een bevredigend resultaat te komen, aangezien ik graag in oplossingen en mogelijkheden denk.
 

Wil je een werk van mij komen bekijken of aanschaffen? Wil je een eventuele opdracht bespreken?  Of wil je verdere (prijs) informatie?
Dan kun je contact met mij opnemen via het formulier hier op de site onder "contact" of mij rechtstreeks een e-mail sturen via vrijkunstigvolgensdagevos@gmail.com.
Bellen mag natuurlijk ook. 

Mijn nummer is: 06-48684038